Blog

ANUGERAH SILVER TERBAIK JAMU RATU MALAYA  2019

7 mac 2020

 

ANUGERAH SILVER TERBAIK JAMU RATU MALAYA KL 2019

MALAM GALA JRM KL ( Negeri)
11/01/2020  

Syukur Alhamdulillah 3 tahun bersama jrm di beri rezeki penghargaan pada malam gala jrm kl . Terima kasih kepada stokis KL dan leader JRM CHERAS . Terima kasih kepada keluarga yg sentiasa ada di belakang Fatin , Terima kasih kepada pelanggan2 setia #jrmbdrsripermaisuri yang sentiasa percaya dgn Fatin. Semoga Rezeki ini sebagai pembakar semangat untuk terus ke depan. Semoga menjadi permulaan 2020 untuk lebih efisyen. Aamiin aamiin aamiin yg sentiasa mendoakan.

TQVM ❤️ 

Malam Anugerah JRM 2017/2018  Hotel Premiera Kuala Lumpur

Setelah 2 tahun bersama jamu ratu malaya di bawah jrm cheras  . Syukur Alhamdulillah atas rezeki yang Tak di sangka-sangka . Pembakar semangat dan sebagai motivasi diri untuk terus gigih berusaha.
terima kasih kepada semua customer tersayang yang sentiasa setia dan mempercayai Fatin Sebagai pengantara untuk Produk Jamu ratu Malaya ,kawan2 serta keluarga yang x putus2 whatsapp tahniah serta doa-doa kalian yang buat saya terharu. terima kasih kepada suami yang menjadi tulang belakang dalam membantu Fatin untuk menguruskan @jrm_bandar_sri_permaisuri . terima kasih kepada power partner Fatin @jrmcheras memberi peluang dan semangat serta meredah segala dugaan bersama. terima kasih juga kepada #legasistokisampang kerana menjadi mak kepada kami semua. terima kasih kepada keluarga , kawan2 serta sahabat jrm saya . akhir sekali terima kasih yang xterhingga untuk pengasas #jamuratumalaya Bonda Rozita Ibrahimyang memberi peluang kepada Fatin . Kata2 nya selalu menjadi inspirasi untuk Fatin.
 Anugerah Silver Terbaik 2017/2018